Wholebrain Technologies

Mandag 22. Januar
Tekst str
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Om Wholebrain Tech.

Om Wholebrain Technologies

Email

Her bor vi


Vis stort kort

kronborgWholebrain Technologies har til huse i Helsingør. Vi bor tæt på offentlige transportmidler og med Øresund og Kronborg som baggrund. Her optimerer vi vores klienter med den allernyeste  Brainwave Optimization teknologi.

 

Hvad tilbyder Wholebrain Technologies

Wholebrain Technologies er en del af et netværk af uafhængige associerede partnere til Brain State Technologies. Vi er mere end 200 affilierede kontorer fordelt over 19 lande, hvor WholeBrain Technologies som det eneste sted i Danmark, der udbyder hjernebølgeoptimering  med Real Time Balancing (RTB™)

 

Din RTB™- træner

jesper foto Jesper Hildebrandt: Er ejer af  Wholebrain  Technologies og er uddannet BWO-teknolog hos Brain State Technologies i Scottsdale Arizona.  Her er han også igang med en master certificering  som Stress coach. Han har mere end 30 års meditativ erfaring og har igennem sit skuespillerfag og sin mange faceterede mediebaggrund beskæftiget sig med forskellige mentale visualisering og selvprogramerings metoder. http://dk.linkedin.com/pub/jesper-hildebrandt/25/466/b2/

 

Vores Overordnede forskning og udviklings strategi

Ud over at hjælpe vores klienter så indgår vi også som et vigtigt led i den overordnede fortsatte udvikling af Brainwave Optimization teknologien. Hver eneste træningssesion registres (selvfølgeligt anonymt). Data optages og overføres via et avanceret kommunikationssystem til Scottsdale Arizona, hvor Brain State Technologies hele tiden forsker i at forbedre teknologien på baggrund af den kontinuerligt indsamlede datastrøm. Dette er en global anstrengelse som indebærer en vedvarende forskningen og en regelmæssige opdateringer af metoder, protokoller, hardware og software. Hos os kan du være helt sikker på at du til en hver tid  får den allerbedste og nyeste hjernebølgeoptimering der findes.

 

Hvilke faciliteter har vi :

golf-i-elsinoreDet er vigtigt for os at vores klienter føler sig godt tilpas, mens de er hos os. I mellem træningsessionerne kan du bl.a  gå en tur langs stranden eller i skoven, nyde et dejligt økologisk tilberedt måltid mad til en rimelig pris i Toldkammerets restaurant eller indtage din medbragte mad i vores have. Helsingør har mange muligheder, hvis du kombinerer din Brainwave Optimization med ferie, sport eller rekreative aktiviteter,  eksemplevis golf, sightseeing, sejlads m.m.  - og vi giver gerne gode råd eller henvisninger med på vejen.

Vi er også gerne behjælpelig med kost og helsevejledning m.m. efter RBTI -principper
(Reams Biological Theory of Ionization)

 

 

Vores historie

Jesper har en pragmatisk tilgang til at forstå og udvikle sindes potentialer. Da han blev introduceret til Brain State Technologies og Brainwave Optimizationn afprøvede han først teknologien på sig selv. Han tog til Ungarn og gennemgik en super intensiv sessionsrække og vente begejstret hjem med intentionen om at hente teknologien til Danmark. Herfra gik det hurtigt og begejstringen smittede af, og hvad der startede som et personligt anliggende endte med at blive et voksende famileieforetagende med to klinikker; Wholebrain Technologies i Helsingør, Danmark  som ejes og ledes af Jesper Hildebrandt -  og Dynamic Brain Technologies i Galway i Irland , som ejes og ledes af Søren Hildebrandt.

 

Vores mission

optimeret-hjerneVi er pionerer indenfor en teknologi, som vi mener, kan optimerer og forbedre livskvaliteten for en lang række mennesker. Det moderne liv er komplekst på godt og ondt og har sine omkostninger for vores velbefindende. Vores målsætning er at udbrede kendskabet til Brainwave Optimization ved eksemplets magt. Vi differentierer os fra  andre metoder og teknologier, så som  Neuro-feedback og Bio-feedback . På markante punkter kan teknologierne slet ikke sammenlignes. Brainwave Optimization med RTB™  er en unik teknologi, som vi ønsker at gøre til en almen anerkendt metode til at få det bedre med sig selv sine omgivelser. Vi er på forkant med et paradigemeskifte indenfor hjernebølge optimering, som vi for alvor forventer, vil slå igennem indenfor den nærmeste fremtid.

 

Senest opdateret ( Torsdag, 26. september 2013 11:42 )  
Banner
  • Twitter: WholebrainTech
  • Linked In: pub/jesper-hildebrandt/25/466/b2
  • YouTube: WholebrainTech

Skype med BWO-teknolog Jesper Hildebrandt og få en uformel snak om hvad BWO kan gøre for dig.

Skype Me™!

Dansk krigs veteran med PTSD symptomer taler om sin Brainwave Optimization

Nyheds Artikler

600 000$ opnået til nye kliniske forsøg med BWO:

Penge til at finianciere den fortsatte udvikling af studierne af Brainwave Optimization ved Wake Forest Babtist Medical Center.

Winston-Salem, North Carolina - February 24, 2012.
The Susanne Marcus Collins Foundation har givet USD 600,000 til Wake Forest Baptist Medical Center til det fortsatte klinisk videnskabelige arbejde som udføres under ledelse af Dr.Charles Tegeler, M.D.

wakeforest 2 0 000

Klik her for at læse mere

Bog om BWO

limitlesyou7 Ny Bog: Klik på omslaget og læs et uddrag af Lee Gerdes bog om RTB™. OBS! Bogen koster 250 kr. og kan bestilles hos os - eller direkte fra Amazon

Neuroner

fotolia_4725677_xs Neuroner: Den menneskelige hjerne består bl.a. af nerveceller, der kaldes neuroner. Disse neuroner danner et netværk, et såkaldt neuralt netværk.

Meditation

fotolia_9453996_xs Meditation er en mental diciplin, hvor man forsøger på at komme bag om tanken og ind i en dybere tilstand af ro eller bevidsthed.

Brainwave Optimization

Hot topic!

 

Rapport fra Nevada fængsel om Brainwave Optimization

Læs om Brain State Technologies demonstration af Brainwave Optimization med Real Time Balancing (RTBTM) i det mellemsikrede fængsel Southern Nevada Correctional Center. Demonstration blev iværksat for at vise effektiviteten af Brainwave Optimization med indsatte i et fængselsmiljø over en kort træningsperiode. Intentionerne for demonstrationen var at træne fire eller flere indsatte inden for en tre ugers periode med Brainwave Optimization med Real Time Balancing (RTBTM). Seks indsatte blev udvalgt af fængselsbetjent Lenard Vare' fra Southern Nevada Correctional Center i Jean, Nevada. Træningen med Brainwave Optimization  for de udvalgte indsatte foregik mellem den 27. august og den 13. september 2007 OBS! Klik på billedet ovenover for at downloade Nevada  fængselsrapporten  

Klientudtalelser

 

Testimonials book

Klik på omslaget og læs de mange udtalelser fra  klienters erfaringer med RTB (Real Time Balancing) . De mange udtalelser omhandler symptomer eller problemstillinger med stofmisbrug, afhængighed, alkolmisbrug,  spiseforstyrelser, kognitive forstyrelselser, depression, PTSD, søvnmangel,stress og sportspræstationer.

Veteraner med PTSD

 

Soldater med PTSD trænes med RTB

Hjemvendte soldater med PTSD får nye muligheder med RTB Brain State Technologies bestemte sig for i 2007, at bruge en del af sine resurcer på at hjælpe hjemvendte soldater fra Irak og Afghanistan. Grunden til denne beslutning var at man i offentlig regi havde registreret en kolosal stigning i sager vedrørende PTSD. Ifølge U.S Department of Veterans så lider mere end 37 000 veteraner i USA af psykiske lidelser som de har pådraget sig i forbindelse med deres krigsoplevelser. Mere end 16 000 er allerede blevet diagnosticeret med PTSD.(Kilde: BST 2007)"Efter at jeg har trænet Brain State Condioning (RTB så sover jeg bedre end nogensinde og irritation og vredesudbrud er blevet væsentligt formindsket, siger Officer Dan F., fra U.S Army 10th Mtn. Div. "Det bedste ved denne teknologi er at jeg ikke på noget tidspunkt behøvede at gå ind i eller fortælle om mine kamp og krigsoplevelser, da RBT ikke er en tale terapeutisk løsning"RTB™ tilbyder individuelle klienter en struktureret og personlig metode til at hjælpemed at skabe en posetiv livsforandring og komme af med PTSD symptomer, så som depression, flashbacks, søvnbesvær og stof- eller alkoholmisbrug.Mere end 6 000 mennesker har oplevet at Brain State Conditioning RTB™  har hjulpet dem enten ved helt at have elimineret deres symptomer eller ved at lindre deres fysiske eller psykiske symptomer drastisk.Klienter har også rapporteret om positive resultater i forbindelse med optimering af sport performance, ADD, smerte lindring, søvnbesvær, stress symptomer og meget mere. Læs om Brainstate Technologies arbejde med hjemvendte veteraner her

Who's Online

Vi har 8 gæster online

Stress test

Hvor stresset synes du selv du er?
 

Statistics

Medlemmer : 2
Indhold : 46
Links : 6
Indholdsvisningshits : 173911